اطلاعیه ها
پرسش های متداول آموزش الکترونیکی

.

پاسخ به مهمترین پرسش های دانشجویان در این روزها
پرسش: برای تمام درس های ما کلاس برگزار میشه؟
پاسخ: برای دروسی که نظری بوده و خودخوان نیستند و تعداد دانشجو بالای 5 نفر است کلاسهای الکترونیکی برگزار خواهد شد.

پرسش: زمان امتحانات پایانترم تغییر میکنه؟؟
پاسخ: فعلا دستور العملی در این زمینه نیامده و تصمیم دانشگاه تا  به امروز برگزاری امتحانات در زمان مقرر هست.

پرسش: ما چطور با اساتید خودمون در ارتباط باشیم؟
پاسخ: امکان ارتباط با اساتید در حین برگزاری کلاس از طریق نوشتن متن وجود دارد.

پرسش: در برخی کلاسها صدا اصلا نمیاد؟
پاسخ: سرعت اینترنت استاد به احتمال زیاد پایین است.

پرسش: من نت ندارم و گوشی ندارم حالا باید چکار کنم؟؟
پاسخ: کلاسها اجباری نیستند، با استادتون هماهنگ باشید و برای امتحانات پایانترم خودتون را آماده کنید.

پرسش: با ادامه وضعیت کرونایی و ضرورت قرنطینه خانگی، تکلیف کلاس های دانشگاه چی می شه؟
پاسخ: جلسات باقیمانده از دروس تئوری در نیمسال جاری به صورت الکترونیکی برگزار می شوند.

پرسش: کلاس های الکترونیکی از چه زمانی آغاز می شوند؟
پاسخ: طبق برنامه ریزی صورت گرفته قرار است کلاس های الکترونیکی از شنبه 23 فروردین آغاز شوند.

پرسش: برای شرکت در کلاس های الکترونیکی چه کار باید بکنیم؟
پاسخ: در اولین اقدام باید نرم افزارهای لازم را بر روی سیستم رایانه شخصی یا گوشی تلفن همراه تون نصب کنید.

پرسش: چطور می تونیم این نرم افزارها رو نصب کنیم؟
پاسخ: لینک دانلود و طریقه نصب تمامی نرم افزارهای لازم،  در سایت دانشگاه پیام نور استان کرمان به آدرس:
Kerman.pnu.ac.ir قسمت آموزش الکترونیکی و شبکه های مجازی دانشگاه به آدرس kermanpnuk  قابل دریافت است و نحوه نصب در کلیپ های تصویری آموزش داده شده است.

پرسش:آدرس سایت برگزاری دروس کارشناسی و کارشناسی ارشد چیست؟
کارشناسی:online.pnuk.ac.ir
کارشناسی ارشد:Arshad.pnuk.ac.ir

پرسش: چطوری باید وارد کلاس های الکترونیکی مقطع کارشناسی بشیم؟
پاسخ: برای هر درس یک لینک مخصوص وجود دارد که از طریق آن لینک می توانید وارد کلاسها شوید. کلیه لینک های ورود در برنامه کلاسی  در سایت فوق وجود دارد. همچنین می توانید به سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه به آدرس : online.pnuk.ac.irوارد شده و پس از وارد نمودن شماره دانشجویی به عنوان user و شماره ملی به عنوان:passwordوارد نرم افزار adobe connectشده و لینک جلو هر درس را در نوار ادرس کپی نمایید .

پرسش:چگونه وارد کلاس های الکترونیکی مقطع کارشناسی ارشد شویم؟
جواب:ابتدا وارد سایت:arshad.pnuk.ac.ir شوید و با وارد نمودن کد ملی و شماره دانشجویی وارد پنل شخصی خود شده و از برنامه کلاسی خود مطلع و با کلیک روی لینک در ساعت شروع وارد کلاس شوید.

پرسش: چرا در حین برگزاری کلاس متنی که تایپ می کنیم در زمان تایپ به هم میریزد؟
پاسخ: نرمز افزاری در سایت:kerman.pnu.ac.ir  بارگزاری شده است تحت عنوان Keyboard Persian آن را قبل از ورود به کلاس نصب نمایید و در صورت عدم رفع مشکل سیستم در متن خود بجای تایپ حرف "ی" کلید های Ctrl و X را بزنید. و یا کلمات فارسی را به صورت انگلیسی بنویسید.

پرسش:اگر در هنگام اتصال به کلاس های الکترونیکی به مشکل برخورد نمودیم از چه کسی سوال کنیم؟
پاسخ:فایل کارشناسان معین کلاسهای الکترونیکی با ذکر تاریخ و شماره تلفن در سایت دانشگاه وجود دارد که می توانید با کارشناس خود تماس حاصل نمایید.

پرسش: اکثر درس هایی که در این نیمسال برداشتیم؛ عادی بودن. تکلیف اونا چی میشه؟
پاسخ: کلاس های تمامی واحدهای نظری که در این نیمسال برداشته اید به شرط وجود 5 نفر به بالا به صورت الکترونیکی برگزار می شوند.

پرسش: دروس عملی چگونه برگزار می شوند؟
پاسخ: کلاس های عملی پس از مهیا شدن شرایط حضور دانشجویان در دانشگاه برگزار می شوند. البته هرگونه فعالیت آموزشی حضوری تابع تصمیمات ستاد ملی مدیریت کرونا و ابلاغ از سوی مراجع ذیربط است. (فعلا هیچ کلاس عملی تشکیل نمی شود و هر گونه تصمیم درباره کلاس های عملی مجددا اطلاع رسانی می شود)

پرسش: دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد که در نوبت دفاع از پایان نامه هستند چه کار باید کنند؟
پاسخ: جلسات دفاع دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد به صورت ویدئو کنفرانس و با هماهنگی های اساتید مشاور، راهنما و کارشناس تحصیلات تکمیلی برگزار  خواهد شد.

پرسش: در صورتی که تکمیل تحقیقات پایان نامه نیاز به فعالیت حضوری داشته باشد چه کنیم؟
پاسخ: در موارد خاصی که تکمیل تحقیقات مرتبط با پایان نامه مستلزم فعالیت‌های حضوری باشد و دفاع از پایان‌نامه صرفا به این دلیل به تعویق افتد؛ به صورت موردی با ارایه گزارش از طرف استاد راهنما و بررسی در شورای آموزشی استان، به اندازه مدت منع فعالیت حضوری، مهلت اضافه داده خواهد شد. در هر صورت حذف نیمسال به این علت مجاز نیست.

پرسش: تکلیف نمرات میان ترم چی میشه؟
پاسخ: نمره میان ترم بر اساس ارزیابی پیشرفت تحصیلی دانشجو و با تشخیص مدرس مربوطه در کلاس الکترونیکی اعمال می شود. پس لازم است دانشجویان عزیز، حضور در کلاس های الکترونیکی را جدی بگیرند.

پرسش: آیا می تونیم درس ها رو خودخوان کنیم؟
پاسخ: خیر، تبدیل درس عادی به خودخوان مجاز نیست.