فرهنگی دانشجویی
1398/7/9 سه‌شنبه
برگزاری مرحله کشوری مسابقات قرآن کریم دانشگاه پیام نور در نیمه اول آبان ماه

.

مدیر اجرایی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور خبر داد:

برگزاری مرحله کشوری مسابقات قرآن کریم دانشگاه پیام نور در نیمه اول آبان ماه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر امین رستمی مدیر امور فرهنگی و دانشجویی استان کرمان و مدیر اجرایی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور، از تعویق زمان برگزاری مرحله کشوری این جشنواره خبر داد و گفت: قرار بود این جشنواره در نیمه اول مهر ماه برگزار شود که با توجه به برگزاری مسابقات ملی اوقاف در نیمه اول مهرماه و حضور داوران و قاریان و حافظان دانشگاه در این مسابقات، این جشنواره به روز های 12 الی 14 آبان موکول شد.
ایشان به برگزاری همایش عظیم پیاده روی اربعین در نیمه دوم مهر ماه هم اشاره کرد و افزود: در راستای  شرکت حداکثری دانشجویان در این همایش و بهره مندی از برکات معنوی آن، مقرر گردید، جشنواره بیست و سوم قرآن و عترت دانشگاه در نیمه اول آبان برگزار شود.
گفتنی است استان کرمان، میزبان مرحله نهایی مسابقات قرآن و عترت دانشگاه پیام نور کشور می باشد و برگزیدگان مرحله استانی این جشنواره، از 29 استان کشور به مدت سه روز در رشته های حفظ، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، مناجات خوانی اذان و رشته های هنری و ارائه آثار پژوهشی به رقابت خواهند پرداخت.